Продукти за наат тест (2)

Професионален балсам за коса + Професионален шампоан за коса - Промоции

Професионален балсам за коса + Професионален шампоан за коса - Промоции

Улеснява разресването и последващото оформяне на прическата Спомага за възстановяване на увредената структура на косата Регенерира, укрепва и възстановява плътността на косата Намалява чупливостта и укрепва цъфтящите краища Оставя косата мека, блестяща, хидратирана и с здравословен вид Идеален за ежедневна употреба и за всички типове коса Защитава от вредното въздействие на UV лъчите и външните агресори Без парабени / без минерални масла / без оцветители Опаковка, която може да се рециклира Описание: Представяме ви изискан балсам за коса, проектиран да се грижи за и подхранва вашите кичури. Насладете се на елегантно изживяване, предоставено от нашата изкусно смесена формула, комбинираща най-добрите натурални съставки с модерна технология. Излизайки извън границите на обичайното, балсамът възстановява увредената структура на косата. С всяко нанасяне той активно регенерира, укрепва и възстановява плътността на вашата коса, връщайки й...
ETD Серия - Вертикална

ETD Серия - Вертикална

Можем да предложим вертикалната и хоризонталната машина за месо, която произвеждаме, с следните характеристики: Часова производствена капацитет от 300 до 1,000 кг охладена Лъжица за разбъркване Движение на смесване на продукта и изхвърляне на продукта С тези характеристики, нашите машини предоставят продукта, Мариноване / Мариноване Те омекотяват месото. разбъркване Като почивка за 36 часа Ускорява производствения процес В бутилки/Готово за готвене Вакуум Позволява транспорт без нарушаване на студената верига. Нашият вакуумен барабан за продукти е проектиран да масажира и омекотява продукти като шунка, рамо, ребра, филе и т.н. под вакуум. С цилиндричното си тяло и вътрешната структура на херинговата кост, той осигурява равномерно хомогенизиране на продукта. С широкия си обхват на регулиране на автоматизирана система в зависимост от търсенето, той осигурява увеличен крайния продукт и най-доброто свързване на протеините с месото.